Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Revista standard nr. 18

40,90 Lei
cu TVA

Aloptsprezecelea număr al revistei Standart, una dintre cele mai prestigioase reviste de cafea din lume, publicată în cehă/slovacă, engleză și japoneză și vândută în peste 60 de țări.

Nu este în stoc
Standart

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Critica, ca fenomen social, poate deveni o forță motrice în munca dumneavoastră. În numărul curent al revistei Standart, introducem o nouă structură de conținut, în care articolul tematic este eseul"A Question of Quality: on Coffee and Criticism", al uimitoarei Noa Berger, care se concentrează asupra consumului de cafea. Noa examinează în detaliu starea critică actuală a alegerii cafelei și, prin aceste detalii, ne dezvăluie multe despre însăși evoluția criticii, așa cum o percepem în general. Nu treceți cu vederea înțelepciunea contribuită de James Hoffmann, Scott Rao, Ashley Rodriguez, Michelle Johnson, Matter Perger și Oliver Strand, printre alții!

Critica este o parte importantă a creșterii oricărei industrii și, de asemenea, datorită interesului nostru principal în dezvoltarea cafelei, am decis să explorăm rolul criticii cu privire la cafea. Deci, la ce vă puteți aștepta în noul număr?

Încă de la început, vă reamintim că Gwilym Davies vă prezintă cel de-al doilea episod al unei serii care demontează miturile comune despre cafea. De ce spunem că cafeaua este o boabă de cafea, Arabica provine într-adevăr din Peninsula Arabică, iar Robusta este doar o specie inventată? Ashley Rodriquez aruncă o privire critică asupra prețului cafelei verzi. Consultantul și maestrul barista Erika Scent ne-a vorbit, de asemenea, despre cum să facem față criticilor, ce să facem cu ele pentru a le face utile și cum să criticăm eficient o industrie pe care o iubim.

De asemenea, în acest număr, continuăm seria noastră de articole despre apă cu Adrian Krishak de la Need for Espresso: În subteran. De data aceasta, vom vedea unde și cum să căutați informații, ceea ce vă poate scuti de ore întregi de frustrări. În acest interviu cu Iveta Pupišová, aruncăm o privire critică asupra lumii hotelierilor și aflăm despre munca unui spion hotelier.

Dar, pe lângă răsfoirea noului număr, nu uităm de proiectele de succes din casă și vă aducem informații despre cum a devenit Stacomb Company o companie de succes bazată pe prietenie și produse de calitate.

Standart

Recenzii (0)