Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Dacă ți place o cafea tare, de volum mic, acest moka pot este perfect pentru tine. O ceașcă reprezintă aproximativ 50 ml, iar din punct de vedere al tăriei, cafeaua mocha este comparată cu espresso. Desigur, nu va fi niciodată la fel de puternic ca un espresso adevărat, dar este foarte asemănător cu acesta. La urma urmei, acesta este motivul pentru care Alfonso Bialetti l-a inventat în 1933. A vrut să le ofere iubitorilor de espresso italian posibilitatea de a face cafea tare, ca la cafenea, în confortul propriei case. Dacă tocmai ați cumpărat o oală de moca, acesta este locul perfect pentru a afla cum să faceți cafea chiar mai bună în ea, care este pur și simplu fantastică.

Principalul avantaj al unei oale moka este prețul foarte scăzut în comparație cu mașinile de espresso. De multe ori o oală moka pentru câteva sute va produce o cafea mult mai bună decât o mașină de cafea de 1-5 mii de CZK sau cafetiere cu capsule.