Cafeaua vietnameză are o aromă bogată și delicată, oaromă frumoasă, iar metoda de preparare este simplă, dar exotică pentru mulți. Cel mai adesea este preparată folosind filtrul "Phin", popular în Asia. Important este că poate fi preparată și într-o presă franceză sau într-o mașină obișnuită de picurare.
De ce aveți nevoie pentru a pregăti cafeaua vietnameză
- Cafea vietnameză, de exemplu Trung Nguyen
- cafea Filtru Phin
- apă caldă
- cupă, lingură
- lapte condensat dulce dacă se dorește
Metoda de preparare folosind filtrul de cafea Phin durează doar câteva minute și este potrivită pentru cei care nu au spațiu pentru o mașină de cafea. Pregătirea durează câteva minute mai puțin decât la o mașină de cafea, vă veți distra cu ea și veți obține un gust uimitor.
Dacă doriți ca cafeaua rezultată să fie perfectă, adăugați lapte condensat dulce pentru a spori gustul. Puteți servi cafeaua vietnameză și cu gheață. În acest fel este servit în climatul cald vietnamez. Pur și simplu puneți filtrul peste un pahar cu gheață sau cu bucăți de gheață pentru o băutură răcoritoare.
Suntem un importator direct al multor mărci de consumabile pentru prepararea cafelei, așa că păstrăm cele mai mici prețuri de pe piață.
Cum se prepară cafeaua vietnameză
- Măsurați 3 lingurițe ușor rotunjite sau o lingură mare de cafea vietnameză și puneți-o în camera de filtrare.
- Tăiați ușor filtrul și apăsați în jos cu strecurătoarea superioară pentru a distribui uniform cafeaua.
- Versați 20 ml de apă fierbinte (de preferință 96-100°C) pentru a umezi cafeaua.
- Încălziți timp de aproximativ 20 de secunde.
- Versați apă fierbinte în filtrul phin până la margine.
- Puneți capacul și lăsați cafeaua să se prepare. (În cafenelele vietnameze, laptele condensat dulce este turnat în ceașcă înainte de preparare.)
- Cafeaua vietnameză se prepară timp de 4-5 minute. (Dacă folosiți o ceașcă de sticlă, veți vedea când cafeaua este gata.)
- Îndepărtați capacul, întoarceți-l și puneți filtrul și farfuria de picurare deasupra.
- Și acum vă puteți bucura de una dintre cele mai bune plăceri de pe pământ. Cafeaua vietnameză poate fi servită atât fierbinte, cât și cu gheață.
Ghid de preparare a cafelei vietnameze (engleză)
Recomandări pentru prepararea cafelei
Aroma puternică și gustul bogat merg mână în mână cu conținutul mai mare de cofeină. Cafeaua conține o selecție aleasă manual de boabe neșlefuite (numite Culi) de Arabica, Robusta, Chari și Catimor.
Aroma puternică și gustul bogat merg mână în mână cu conținutul mai mare de cofeină. Cafeaua conține o selecție aleasă manual de boabe neșlefuite (numite Culi) de Arabica, Robusta, Chari și Catimor.
Filtrul Phin este un instrument tradițional pentru prepararea cafelei vietnameze, în original Cà phê sua dá. Cafeaua este servită fierbinte sau, mai autentic, cu gheață și lapte condensat.
Filtrul Phin este un instrument tradițional pentru prepararea cafelei vietnameze, în original Cà phê sua dá. Cafeaua este servită fierbinte sau, mai autentic, cu gheață și lapte condensat.
Cafea de top Trung Nguyen! Simulare artificială enzimatică a cafelei Cibet, identică cu adevărata Kopi Luwak, dar fără suferința animalelor! Foarte dulce la gust de ciocolată.
Cafea de top Trung Nguyen! Simulare artificială enzimatică a cafelei Cibet, identică cu adevărata Kopi Luwak, dar fără suferința animalelor! Foarte dulce la gust de ciocolată.
Celmai popular model de cafea Trung Nguyen! Sortate manual 100
rabica. Rezultatul este cel mai bun pe care îl poate oferi stilul tipic de prăjire a cafelei din Asia de sud-est.
Celmai popular model de cafea Trung Nguyen! Sortate manual 100
rabica. Rezultatul este cel mai bun pe care îl poate oferi stilul tipic de prăjire a cafelei din Asia de sud-est.
Trung Nguyen CREATIVE 4, cafea măcinată
Filtru de cafea Phin (cafea vietnameză)
Trung Nguyen CREATIVE 8 (cafea Cibet)
Trung Nguyen CREATIVE 5, cafea măcinată