Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafeaua vietnameză are o aromă bogată și delicată, oaromă frumoasă, iar metoda de preparare este simplă, dar exotică pentru mulți. Cel mai adesea este preparată folosind filtrul "Phin", popular în Asia. Important este că poate fi preparată și într-o presă franceză sau într-o mașină obișnuită de picurare.

De ce aveți nevoie pentru a pregăti cafeaua vietnameză

  • Cafea vietnameză, de exemplu Trung Nguyen
  • cafea Filtru Phin
  • apă caldă
  • cupă, lingură
  • lapte condensat dulce dacă se dorește

Metoda de preparare folosind filtrul de cafea Phin durează doar câteva minute și este potrivită pentru cei care nu au spațiu pentru o mașină de cafea. Pregătirea durează câteva minute mai puțin decât la o mașină de cafea, vă veți distra cu ea și veți obține un gust uimitor.

Dacă doriți ca cafeaua rezultată să fie perfectă, adăugați lapte condensat dulce pentru a spori gustul. Puteți servi cafeaua vietnameză și cu gheață. În acest fel este servit în climatul cald vietnamez. Pur și simplu puneți filtrul peste un pahar cu gheață sau cu bucăți de gheață pentru o băutură răcoritoare.

Suntem un importator direct al multor mărci de consumabile pentru prepararea cafelei, așa că păstrăm cele mai mici prețuri de pe piață.

Cum se prepară cafeaua vietnameză

  1. Măsurați 3 lingurițe ușor rotunjite sau o lingură mare de cafea vietnameză și puneți-o în camera de filtrare.
  2. Tăiați ușor filtrul și apăsați în jos cu strecurătoarea superioară pentru a distribui uniform cafeaua.
  3. Versați 20 ml de apă fierbinte (de preferință 96-100°C) pentru a umezi cafeaua.
  4. Încălziți timp de aproximativ 20 de secunde.
  5. Versați apă fierbinte în filtrul phin până la margine.
  6. Puneți capacul și lăsați cafeaua să se prepare. (În cafenelele vietnameze, laptele condensat dulce este turnat în ceașcă înainte de preparare.)
  7. Cafeaua vietnameză se prepară timp de 4-5 minute. (Dacă folosiți o ceașcă de sticlă, veți vedea când cafeaua este gata.)
  8. Îndepărtați capacul, întoarceți-l și puneți filtrul și farfuria de picurare deasupra.
  9. Și acum vă puteți bucura de una dintre cele mai bune plăceri de pe pământ. Cafeaua vietnameză poate fi servită atât fierbinte, cât și cu gheață.

Ghid de preparare a cafelei vietnameze (engleză)

Recomandări pentru prepararea cafelei