Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Vacpot este, de asemenea, uneori numit sifon de cafea, sau pur și simplu Vac pot. Este un mod de a face cafea foarte original, care nu este foarte potrivit pentru utilizarea zilnică, dar garantat pentru a impresiona întotdeauna vizitatorii cu el. Funcționează pe principiul a două flacoane de sticlă suprapuse.

Bazonul de jos al Vacpotului cu apă este încălzit de un cazan, rezultând vapori de apă care trec în cel de-al doilea balon de sus, unde se amestecă cu cafeaua. Apoi se scoate bricheta și, datorită răcirii balonului de jos, cafeaua este din nou aburindă.

Măcina de cafea rămâne însă separată în partea superioară datorită filtrului dintre cele două flacoane. Singurele lucruri pe care trebuie să le cumpărați ocazional sunt filtrele de cafea (de hârtie sau de bumbac). Obțineți gustul chiar o selecție excelentă de cafea.

Beneficii Vacpot:

    • Prepararea cafelei netradiționale care va uimi publicul
    • Toate culorile și tonurile cafelei rezultate ies în evidență

Dezavantajele Vacpot:

  • Investiție mai mare sub formă de vacpot și filtre de cafea
  • Prepararea cafelei mai complexă și mai consumatoare de timp

Suntem un importator direct al multor mărci, astfel încât să păstrăm cele mai mici prețuri de pe piață.

Cum se prepară cafeaua în Vacpot

Cfeaua destinată preparării în Vacpot ar trebui să fie măcinată la un grad mediu, similar cu modul în care se face pentru cafeaua filtrată.

Cafea

Se recomandă utilizarea a aproximativ 75-80 g de cafea la fiecare litru de băutură. Contați pe faptul că o parte din apă se evaporă în timpul preparării, așa că, de exemplu, din 120ml de apă și 10g de cafea veți obține aproximativ 100ml de băutură.

Cuvintele de cafea se evaporă în timpul preparării.

Cum se face cafeaua cu Vacpot

  1. Pluați cantitatea potrivită de apă în recipientul de jos al vasului vidat, de preferință deja fierbinte, pentru a accelera procesul de preparare
  2. Slăbiți recipientul superior al vacpotului pe care ați fixat anterior filtrul cu un arc
  3. Aprindeți arzătorul de sub vasul inferior și așteptați ca apa să se evapore în balonul superior
  4. Așteptați aproximativ un minut și apoi opriți arzătorul
  5. După ce cafeaua a trecut prin filtru și s-a întors în balonul de jos, este gata de a fi consumată

Hario Technica Vacpot Tutorial video pentru prepararea cafelei

Vrei să cumperi VACPOT?