Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafea rece nu ne referim cu adevărat la cea de care ai uitat și s-a răcit :-) Vorbim despre un mod complet diferit de preparare. V-ați gândit vreodată să nu turnați apă caldă pe cafea, ci apă rece? Dacă nu, este timpul să remediați această problemă. 

Ce este o infuzie rece?

În mod normal, cafeaua proaspătă este preparată cu apă la o temperatură de aproximativ 93-96°C, iar extracția este apoi foarte scurtă. În cold brew sau cafea rece, extracția scurtă în apă caldă este înlocuită cu o extracție lentă de câteva ore în apă rece. Pur și simplu turnați seara apă rece peste cafeaua proaspăt măcinată și lăsați cafeaua să se înmoaie, în mod ideal, timp de aproximativ 12 ore. A doua zi, veți avea o cafea incredibil de bună, care diferă de cafeaua clasică în ceea ce privește dulceața, aciditatea și notele de ciocolată și fructe

Cafeaua preparată la rece este plină de aromă și răcoritoare, cu siguranță nu veți simți nevoia să vă "stricați" cafeaua cu înghețată sau siropuri aromate. Pregătirea cold brew este, de asemenea, aproape fără muncă, ci doar consumatoare de timp. Cu toate acestea, dacă vă pregătiți cafeaua seara, sunteți sigur că dimineața vă va aștepta o răcoritoare extraordinar de bună.

Fabricator de cafea rece

Un instrument excelent pentru prepararea infuziei la rece este cafetiera Hario Mizudashi. Pregătirea cu aceasta este incredibil de comodă și, datorită strecurătorului fin, aveți garanția unei cafele perfect filtrate. Asigură-te că prepari rețeta de cold brew acasă, vei fi surprins de gustul grozav al acestei băuturi.

CUM SĂ PREPARĂM CAFEATA CU FRUMUSEȚE FRUMOASE

  1. Pregătiți cafeaua proaspăt măcinată. Alegeți o măcinare mai grosieră, cum ar fi o presă franceză sau chiar mai mult. Vă recomandăm să folosiți întotdeauna cafea proaspăt preparată și să o măcinați chiar înainte de preparare. Pentru prepararea la rece, cafelele de origine unică sunt foarte potrivite.
  2. Se toarn apă rece peste cafea într-un raport ideal de 1 parte cafea la 10 părți apă.
  3. Lăsați zațul de cafea la macerat timp de aproximativ 12 ore în medie. Containerul poate fi plasat în frigider.
  4. Filtrați băutura rece rezultată, de exemplu într-un cafetiera Hario Mizudashi (vezi foto), care are deja un filtru integrat. Dar puteți folosi, de asemenea, preferatul dvs. frenchpress sau dripper.
  5. Descoperă-te de gustul bogat și dulce al cafelei la rece :-)

Rețeta de cafea la rece (engleză)

REȚETA DE CAFEATA DE CAFEATA CU BRÂNZĂ DE COLȚ

Avem, de asemenea, o rețetă pentru cum să faci cafea rece din bere rece. În zilele călduroase, puneți câteva cuburi de gheață în băutura rezultată și se va naște cafeaua cu gheață perfectă de la mașina de cafeaEste o cafea de o calitate incomparabil mai bună decât cafelele cu gheață pe care le cumpărați în supermarket sau în lanțurile de cafenele.

Tipuri: Puteți, de asemenea, să experimentați cu procesul de mai sus, de exemplu, încercați timpi de extracție mai scurți sau mai lungi. Extracțiile de 30 de ore nu fac excepție. De asemenea, puteți să vă jucați cu cantitatea de cafea. Puteți, de asemenea, cafea o selecție. Totul depinde de gustul dumneavoastră. Puteți face chiar și ceai în acest fel! O infuzie rece făcută din ceai verde este un deliciu total. 

Cumparati totul pentru bere rece