Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Dos Mundos Honduras Donaldo G. Fiallos 250g

63,90 Lei
cu TVA

Gustați extraordinara cafea Donaldo G. Fiallos din Honduras de la Dos Mundos.

SMOCHINE - BLOODY POMERANCHE - CHERRY LICER

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Dos Mundos

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Donaldo G. Fiallos administrează ferma Sol Naciente din regiunea Copán din Honduras, unde a început să cultive cafea Lempira. Acest hibrid este creat special pentru condițiile din Honduras și este unic prin profilul său de aromă și prin grija pe care o primește în timpul procesării.

După recoltare, cireșele sunt aduse la stația de spălare Aruco, la o altitudine mai mică, unde clima este mai stabilă pentru uscarea cafelei în comparație cu munții. În Aruco, cireșele de cafea sunt curățate și spălate, introduse în butoaie care sunt sigilate și macerate la o temperatură de 22-25ºC. Cafeaua este apoi mutată în paturi africane și uscată acolo timp de 20-30 de zile, cu întoarcere regulată.

Honduras din ediția noastră Discovery Edition combină perfect aromele subtile de lichior dulce cu smochine proaspete și se potrivește de minune cu orice cafea de filtru.

Copán, Honduras

Fermier: Donaldo G. Fiallos

Varietate: 100 Rabica lempira

Prelucrarea cafelei: macerare naturală

Altitudine: 1 250 m deasupra nivelului mării.

Profil aromatic: smochine, portocale roșii, lichior de cireșe

Dos Mundos
1872

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)