Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Gill's Honduras SHG Santa Rosa 100g

22,90 Lei
cu TVA

O cafea complexă, cu o dulceață dezvoltată și corpolentă. Note de ierburi și condimente cu un ușor gust de ciocolată .

Preparare: filtru / espresso.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Santa Rosa de Copán este cea mai îndepărtată regiune de cultivare a cafelei din Honduras. Altitudinea în această zonă este cuprinsă între 1100 și 1600 de metri deasupra nivelului mării. Soiurile tradiționale de pe plantațiile din întreaga regiune sunt Bourbon, Catuai și Caturra. Producătorii își prelucrează cafeaua prin procedeul tradițional de "spălare". Pergamentul este apoi uscat pe terase. Recoltarea are loc din decembrie până în martie.

Beneficio Santa Rosa este o fermă unde cafeaua este prelucrată și exportată direct, situată în Santa Rosa de Copán. Sarcina principală a fermei este de a pregătirea cafelei la standardele de export. Prin urmare, se asigură că cafeaua respectă standardele internaționale în ceea ce privește conținutul de umiditate și calitatea.

Fermă: Santa Rosa
Amestec de soiuri: Caturra / Bourbon / Catuai
Procesare: Complet spălate
Altitudine: 1100-1600 m deasupra nivelului mării.
Regiune/Spațiu: Santa Rosa de Copán

Gill'S Coffee
1282
Produs nou

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)