Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Brazil Vinhal, 250 g

58,90 Lei
cu TVA

Cafea Vinhal din Brazilia selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno. Cacao olandeză - Scorțișoară - Pecan

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune Rebelbean Roastery despre cafea?

Fetele se concentrează pe importul de cafea din Columbia, dar, cumva, printr-un accident fericit, au dat peste cafelele familiei Vinhal la WOC, când s-a dus vestea și deja se ocupau de importul cafelei lor. Rafael, fiul cel mare, care se ocupă de partea comercială a afacerii de cafea a familiei, încearcă de fapt să pătrundă pe calea vânzărilor directe și a exportului direct, deoarece îi place să cunoască cumpărătorul final al cafelei sale.

Nu aveam de gând să mai cumpărăm alte loturi din Brazilia, deoarece aveam deja unul gata de vânzare, dar aceste loturi erau mici și mega interesante! Da, pluralul înseamnă că mai avem unul în rezervă! Acest lot nr. 85 ne-a atras atenția cu aroma sa strălucitoare de scorțișoară. La început, ne băteam mâinile în cuie întrebându-ne dacă cineva avea crema proaspăt vopsită pe mâini sau dacă mâinile erau murdare de la melcul nostru cu lână de scorțișoară. Dar este într-adevăr o caracteristică a acestei cafele și a procesului prin care a fost prelucrată.

După cum am citit descrierea procesului de prelucrare, este vorba de o miere intensă, la fel ca și cum ți s-ar spune în Costa Rica că este "miere neagră". Adică o durată lungă de fermentare pe paturile africane, mai exact 90 de ore, iar pulpa păstrată pe bob în cea mai mare măsură posibilă. În cazul metodei cu miere, este esențial cât de multă pulpă este păstrată pe boabe, timpul total de fermentare înainte ca boabele să fie spălate din nou, cât de des sunt greblate și cât de gros este stratul în care sunt uscate. După aceea, cafeaua se usucă în mod clasic pe o "terasă".

Fermier: familia Vinhal

Regiunea: Cerrado Mineiro, Minas Gerais

Varietate: IBC12

Procesare: Miere fermentată (90h)

Altitudine: 980-2500 m deasupra nivelului mării

Importator: Chicas Industry

Aromă: Cacao olandeză - Scorțișoară - Pecan

Rebelbean
978

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)