Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Ciocolată Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85%

29,90 Lei
cu TVA

Ciocolată 85% preparată dintr-un amestec atent selecționat de boabe de cacao din Africa și America Centrală. O ciocolată intensă, dar delicată, cu o aromă plăcută și echilibrată.

In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 30.04.
Cantitate

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Culoarea bogată a ciocolatei sugerează intensitatea aromei. Arcango este preparat dintr-un amestec selecționat de boabe de cacao. Notele lemnoase și condimentate pe care boabele din Africa le conferă ciocolatei sunt completate de note de fructe (de exemplu, grapefruit) și flori, datorită boabelor din America Centrală. În postgust, există o amărăciune de cacao și note de cafea prăjită.

Michel Cluizel a creat o nouă ediție în 2021, cu o mulțime de rețete noi. El pune accent pe fiecare etapă a producției de ciocolată.

A câștigat premii la concursuri internaționale pentru predecesorul său Michel Cluizel Grand Noir 85%:

  • Medalie de bronz, Academy of Chocolate, Londra, 2011, categoria "Bean to Bar - Best Dark Bar".
  • Medalie de argint, Academy of Chocolate, Londra, 2016, categoria "Cel mai bun Dark Bean to Bar de peste 80%"

Michel Cluizel încurajează fermierii să păstreze metodele tradiționale de cultivare a boabelor de cacao și de fermentare a acestora. El asigură condiții echitabile pentru agricultură și trai. Pentru a obține aromele minunate ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire.

Michel Cluizel a obținut un brevet pentru marca "Nobles Ingredients" ("ingrediente nobile, nobile"), pe care o folosește în produsele sale:

  • numai unt de cacao pur, fără adaos de grăsimi vegetale
  • vanilie naturală în loc de vanilină
  • nu utilizează lecitină de soia sau arome artificiale
  • societatea garantează, de asemenea, că niciun ingredient nu a fost supus iradierii sau ionizării.

Ingrediente: boabe de cacao, zahăr nerafinat, unt de cacao, vanilie Bourbon adevărată. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.

Alte purificări:

Greutate: 0,07 kg/70 g, 161×79×7 mm

Conținutul de masă de cacao: 85

Specii: amar (închis)

Alte informații:: fără soia, potrivit pentru vegetarieni

Varietate de fasole: Amestec

Čokoládovna Michel Cluizel
1531
21 Produse

Recenzii (0)