Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Dos Mundos Costa Rica El Salitre 250g

63,90 Lei
cu TVA

Gustați extraordinara cafea El Salitre din Costa Rica de la Dos Mundos.

Aromă: PAPAYA - CIOCOLATĂ ALBĂ - ANANAS

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Dos Mundos

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Încă de la început, Jhon Alvarado și soția sa, Katthya Fonseca, și-au condus ferma de familie cu scopul de a oferi cafea de calitate superioară. Ferma lor este situată în apropierea celui mai înalt munte din Costa Rica, Chirripó, unde solul și condițiile meteorologice sunt excelente. La început, au cumpărat doar un mic teren aici, dar treptat au achiziționat mai multe terenuri până când, prin mult efort și muncă grea, au dobândit reputația de a produce cafea de calitate superioară.

Noile idei, viziuni și tehnologii pentru îmbunătățirea calității cafelei i-au ajutat pe copiii lui Jhon și Katthya, care au moștenit dedicarea și pasiunea părinților lor pentru cafea. Întreaga familie s-a angajat să cultive cafeaua într-un mod sustenabil, care contribuie, de asemenea, la conservarea apei și a naturii din Costa Rica.

La ferma El Salitre, cele mai bune cireșe sunt selectate pentru prelucrare, spălate pentru a elimina pulpa, lăsate să se odihnească peste noapte și apoi uscate pe paturi africane. Procesul de spălare al fermei de cafea El Salitre este unul dintre cele mai bune pe care le poate oferi Costa Rica.

El Salitre este o cafea foarte dulce, perfectă pentru înghițituri lungi și care impresionează mai ales prin aroma sa tropicală cu miere.

Regiune.

Fermă: El Salitre

Varietate: 100 Rabica red catuai

Prelucrare: spălat

Altitudine: 1 700 - 2 000 m deasupra nivelului mării

Profil de aromă: papaya, ciocolată albă, ananas uscat

Dos Mundos
1665

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)