Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean, Rwanda Muntele Huye

56,90 Lei
cu TVA

Selecție excepțională și cafea de munte Rwanda Huye proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno. Origine transparentă. Recolta actuală. Întotdeauna proaspăt prăjite.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Și ce are de spus prăjitoria Rebelbean despre cafea?

"Rwanda și prelucrarea mierii? Până de curând o idee utopică, dar acum o realitate care merită gustată! Am selectat pentru gama noastră un bourbon roșu din Rwanda care a fost prelucrat prin metoda mierii la stația privată de prelucrare Huye Mountain.

Stația este deținută de localnicul David Rubanzangabo, care cumpără cireșe de cafea complet coapte și sănătoase de la o mie de mici fermieri din zona Huye, la prețuri superioare. În plus, el este implicat financiar în sprijinirea fermierilor locali pentru a avea acces la asistență medicală de calitate, la credite mici, la ecoinovare și la educație.

La sosirea la stație, cireșele sunt dezofectate (flotoare) în bazine cu apă, apoi sunt decojite mecanic, dar rămâne cea mai mare parte a pulpei(metoda mierei), în care boabele de cafea sunt uscate pe paturi africane timp de 25 de zile și în rotație continuă".

Producător: Huye Mountain station
Regiune: Districtul Huye, sudul Rwandei
Varietate: Red Bourbon
Procesare: Miere
Altitudine: 1600-2300 m deasupra nivelului mării
Importator: Falcon Specialty Coffees
Punctaj de cupaj: 86

Rebelbean
979

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)