Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

The Miners Peru Jacinto Jara 250g

65,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.

Aromă: VANILIE - MĂLINĂ - CARAMBOLĂ

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
The Miners

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Despre această cafea:

Noua cafea Jacinto Jara provine de la ferma El Palto din regiunea Cajamarca din Peru. Acest lot provine dintr-un mic lot de 3 hectare deținut și exploatat de producătorul Jacinto Jara și de familia sa, care locuiesc și lucrează la fermă. El Palto este situat la o altitudine de 1900 de metri deasupra nivelului mării și este plantat cu soiurile Catimor și Caturra.

În ultimii ani, a devenit din ce în ce mai clar că schimbările climatice și fluctuațiile de temperatură au creat multe probleme pentru cultivarea cafelei la această altitudine, în special seceta. Una dintre modalitățile de a contribui la atenuarea riscurilor cauzate de schimbările climatice a fost plantarea de copaci mai înalți în jurul zonelor de cultivare și, de asemenea, stabilirea unei irigații eficiente.

Prelucrare și recoltare

Recoltarea are loc, de obicei, între iunie și octombrie. Pentru prelucrarea prin spălare, cireșele sunt mai întâi spălate, zdrobite și apoi fermentate timp de aproximativ 32 de ore. Acestea sunt apoi spălate din nou pentru a îndepărta orice strat de acoperire și apoi sunt uscate în corturi solare timp de 15 zile, în funcție de condițiile meteorologice. Acestea sunt apoi pregătite pentru depozitare. Odată ce cafeaua este gata, este transportată la depozitul Falcon din Jaen, unde este evaluată din punct de vedere calitativ. În această etapă, se stabilește un preț în funcție de scorul cupei. În cele din urmă, cafeaua este transportată la o moară uscată numită Café Selva Norte SAC și este verificată din punct de vedere calitativ înainte de a fi împachetată și transportată în port pentru expediere.

Regiunea: El Palto

Altitudine: 1900 m deasupra nivelului mării

Prelucrare: Spălat

Varietăți: Caturra

Ideal pentru: Aeropress, Chemex, French Press, V60, Vacuum Pot, Moka

The Miners
1811

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)