Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

The Miners Rwanda Bwenda 250g

52,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.

Aromă.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
The Miners

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune prăjitoria The Miners despre această cafea?

Bernard Uwitije, proprietarul Bwenda Station, este originar din districtul Nyamagabe din sudul Rwandei. Provenind dintr-o zonă în care cafeaua este o cultură cheie, a început inițial să tranzacționeze cafea de bază. El a descoperit mai târziu valoarea sa adăugată. Cu ideea de sustenabilitate și de a le oferi micilor proprietari mai multe opțiuni de cumpărare a cireșelor, a înființat o stație de spălare lângă orașul său natal în 2016. Bwenda, pe care a înființat-o în 2018, a fost cea de-a treia stație a sa. Stația era destinată în primul rând să deservească câțiva mici proprietari din apropiere, care erau izolați departe de stațiile din jur și, prin urmare, nu aveau posibilitatea de a-și prelucra bine recoltele. Pentru Bwenda, 2019 a fost un an pilot și doar un container de cireșe a fost procesat în timpul întregii recolte. În timpul sezonului de recoltare, fermierii își aduc cireșele la stația de spălare, unde acestea continuă să fie sortate. Apoi sunt decojite și lăsate să fermenteze peste noapte până când pulpa este suficient de separată pentru a fi îndepărtată complet. După ce cireșele au fost spălate, ele trec prin canale de apă pentru a fi sortate în continuare. În cele din urmă, acestea sunt așezate pe paturi africane supraînălțate, unde se usucă pentru următoarele 10-14 zile, în funcție de vreme.

Fermă: Bwenda Lot 682

Punctaj la cupaj: 86.25

Altitudine: 1 700 m deasupra nivelului mării.

Prelucrare: Spălat

Soi: Red Bourbon

Mod de preparare: Aeropress, Chemex, French Press, V60, Vacuum Pot, Moka pot

The Miners
1811 1804

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Referinte specifice

cod EAN13
1804

Recenzii (0)