Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Beansmiths Colombia Santa Elena, 250g

58,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.

Aromă: MERUÑKY - NUTELLA - BRUSINKY - GREP

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Beansmith's

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Maria Damaris Medina și soțul ei, Wilson, lucrează cu 6 hectare de teren agricol pe cel mai înalt punct din Pital, cu vedere la oraș și la valea pe care au construit-o treptat de-a lungul mai multor ani.

Cuplul provine din familii de cultivatori de cafea și a învățat meserie din partea părinților lor. Se concentrează pe producerea de cafea fină. Ferma este o bucurie verde și este formată dintr-un Caturra vechi și un Pink Bourbon proaspăt plantat.

Cafeaua este spălată, ceea ce înseamnă că este prelucrată și fermentată în mod tradițional. Fasolea este apoi așezată pe paturi ridicate pentru a se usca la soare timp de 10-18 zile.

Rezultatul este o cafea foarte plăcută, cu un corp plin. După ce se bea, dulceața caiselor apare și se transformă ușor într-un final de Nutella în postgust. În aromă veți descoperi o combinație plăcută de afine și grapefruit.

Țară: Columbia

Fermă / stație de spălare: El Pital

Pregătire recomandată.

Varietăți: Caturra

Metoda de prelucrare: Spălat

Altitudine: 1400 - 2000 m

Zona: Huila

Aciditatea: Aciditate medie

Punctaj la cupaj: 87.5

Profil de aromă: caise, nutella, merișor, grapefruit

Beansmith's
1574

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)