Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Beansmiths Honduras Norma Iris Fiallos, 250g

58,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.

Aromă.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Beansmith's

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Norma Iris Fiallos este proprietara fermei San Rafael din partea de nord-vest a Hondurasului, Los Limos. Norma este unul dintre cei mai inovatori producători din zonă. Ea deține câmpuri extinse de cafea cu multe tipuri diferite de Arabica. Ferma este situată într-o pădure de pini care acidifică foarte mult solul, ceea ce conferă cafelei un profil de aromă unic. Cafeaua crește tot timpul la umbră și, prin urmare, se găsește doar pe o mică parte din terenul fermierului.

Producătorii de aici primesc 70 de yeni pe micro lot direct din buzunar. Toată producția merge la moara Aruco, unde este colectată, iar ei au un control perfect asupra întregii procesări. Acest lucru le permite să proceseze în mod consecvent și, de asemenea, reduce riscul fermierului. Moara umedă este situată la 800 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce face ca procesul de uscare să fie mai stabil decât într-o fermă aflată la o altitudine mult mai mare. Fasolea este curățată, clătită și curățată de toate bucățile imature și prea coapte. Lotul nostru din soiul Maragogype a fost decojit și apoi fermentat peste noapte înainte de a fi spălat și curățat de pulpă. Cafeaua a fost apoi uscată pe paturi africane timp de 20-30 de zile, în funcție de condițiile meteorologice, care aici variază de la o oră la alta.

În cafea puteți găsi arome de trandafir, trufe de ciocolată și smochine uscate.

Țară: Honduras

Norma Iris Fiallos

Varietăți: Marigogype

Metoda de prelucrare: Spălat

Altitudine: 1200 m

Zonă: Corquin, Copan

Aciditatea: aciditate scăzută

Punctaj la cupaj: 86

Preparare recomandată: Filtru

Profil de aromă: trandafir, pralină de ciocolată, smochine uscate

Beansmith's
1574

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)