Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate
Káva je ovoce

Káva je ovoce

De foarte multe ori în magazinul nostru întâlnim că clienții vor să cumpere cafea proaspăt prăjită, dar nu vor ca aceasta să fie acră. Credem că acest sentiment a fost construit în fiecare astfel de client nou prin consumul de cafea veche și de proastă calitate din lanțurile de supermarketuri, timp îndelungat. O astfel de cafea chiar nu este bună și este aproape imposibil de băut fără zahăr și lapte. Dar gustul său nu poate fi pus, cu siguranță, pe seama acidității naturale a cafelei.

Un fruct. Un fruct.

Ați putea să vă spuneți, cafeaua este doar cafea. Cafeaua este pur și simplu un fruct. Și, ca majoritatea fructelor, cafeaua are aciditatea sa naturală. Ca și cum nu ar avea. Dacă culegi zmeură sau afine la o plimbare prin pădure, nu te-ai gândi că ușoara lor aciditate naturală ar fi un lucru rău. La fel se întâmplă și cu cafeaua. 

O cafea bună ar trebui să fie echilibrată.

O ușoară atingere de aciditate ar trebui să fie înlocuită de un gust dulce amețitor. Cumpărați cafea proaspăt preparată și sunteți la jumătatea drumului. Veți descoperi toate aromele și gusturile pe care le puteți găsi într-o singură ceașcă de cafea și nu veți dori să opacizați gustul cafelei cu zahăr sau lapte. Aciditatea ușoară naturală din cafeaua făcută din boabe proaspăt prăjite va avea același gust ca și cum ai mușca din fructul tău preferat de vară.