Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Kalabasa Ceramică Pizca del Mundo

62,90 Lei
cu TVA

Cel mai bun mod de a savura ceaiul Maté este dintr-un borcan tradițional sud-american de calabash. Volum: 300 ml.

Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Oala tradițională Kalabasa este realizată prin scobirea unei plante de dovleac, cunoscută aici sub numele de kalabasa sau castravete indian. În Europa, Kalabasas a intrat în uz la sfârșitul secolului al XVII-lea. Alte materiale, cum ar fi ceramica populară, au luat locul celor tradiționale.

Avantajul ceramicii este durabilitatea și ușurința de întreținere; spre deosebire de dovleci, pereții unei Kalabasa din ceramică nu se udă și, prin urmare, nu mucegăiesc. Prin urmare, este suficient să o clătiți în apă. În plus, în comparație cu un dovleac tradițional, maté-ul rămâne mai cald în el pentru mai mult timp.

Acest kalabasa este realizat într-un mic atelier de ceramică polonez, astfel încât fiecare piesă este originală în felul său.

Se pun 2 - 3 lingurițe de frunze de maté în caltaboșul cu bombilla înăuntru. Apa încălzită la 80 de grade se toarnă peste un pai de metal, care asigură că maté-ul nu arde. Procesul de reumplere se repetă până când maté-ul este tare și are un gust bun. De asemenea, maté poate fi băut și îndulcit, adăugând zahăr în frunzele de maté din calabash.

Material: ceramică, glazură interioară

Volum: 300 ml

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii (0)