Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafea Fathers, Etiopia Bombe, 300g

79,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la prăjitoria Father's Coffee din Ostrava.

Aromă: MERUÑA DULCE - JASMINE - BERGAMOT - CEAI NEGRU CU MIERE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
kombinace
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Stația Bombe este situată la nord de satul Shantewene și face parte din "Daye Bensa Coffee". Fermierii care furnizează cafeaua acestei fabrici de prelucrare o cultivă la înălțime, în frumosul și luxuriantul lanț muntos numit Bombe, de unde și numele.

Mulțumită marii organizații Bombe, producătorii din comunitățile Shantawene, Bombe și Keramo îl folosesc pentru a-și aduce cele mai bune cireșe la site-ul Bombe.

Prelucrarea specială (spălare cu fermentare uscată) este o variație a metodei tradiționale de spălare, dar folosește mult mai puțină apă și, prin urmare, este mult mai prietenoasă cu nutrienții.

Această metodă a fost adoptată de proprietarul Asefa Dukamo din Guatemala, unde fiul său, Kenean, a vizitat ferma La Esperanza din regiunea Antigua și a fost impresionat de procesarea lor. (Los Volcanes Coffee).

Cafeaua a fost în mod clasic curățată de coajă și de pulpă, dar fermentarea ulterioară a avut loc în rezervoare cu climă controlată, în condiții uscate. Datorită acestui mediu cald și uscat, cafeaua începe să fermenteze foarte devreme, iar acest lucru se reflectă în complexitate și în dulceața distinctă a aromei.

Țară.

Regiunea: Sidama

Instalație de prelucrare: Bombe

Producător: Asefa Dukamo

Altitudine: 2000-2400 m deasupra nivelului mării.

2400-2400 Cultivar: Moștenire

Procesare: Spălat, fermentație uscată

Profil aromatic: caise dulci, iasomie, bergamotă, ceai negru cu miere

1636

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
kombinace
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)