Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafea Francin Honduras Copan San Isidro 250g

59,90 Lei
cu TVA

Gustați cafeaua excelentă de la prăjitoria pragheză Kafe Francin.

Gust: cacao, rom, căpșuni, banane în ciocolată

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Citiți ce are de spus Kafe Francin despre această cafea:

Fermentarea anaerobă a cafelei nu mai este o știre importantă. Este o întorsătură plăcută și, de obicei, are o bază similară, cu o fructare mai pronunțată și o aromă de cacao, lichior sau whisky care intră în ceașcă. Da... este o sarcină destul de dificilă pentru noi, eroii prăjitoriei, să recunoaștem când extravaganța cauzată de fermentație este încă bună, plăcută, nu deranjează și când, dimpotrivă, după a doua sau a treia înghițitură din ceașcă, începe să ne calce pe nervi... Aici este exact locul unde noua noastră achiziție din Honduras se află la limită, dar cu eleganță și grație, distrându-ne cu gustul său distinctiv și nou. Când îl veți turna, veți avea parte de un cocktail de exotism! Uneori ne întrebăm ce să scriem și ce arome să asociem cu ce cafea, dar aici e simplu, banane acoperite cu ciocolată, cacao și rom! O aromă foarte distinctivă și favorita noastră în domeniul aromelor originale!

Catuairoșu

Procesare: metoda uscată, fermentație anaerobă timp de 282 de ore.

Aciditatea: ridicată

Fermier: Osman René Romero Melgar , San Isidro

Altitudine: 1200 - 1270 m deasupra nivelului mării

Gust: cacao, rom, căpșuni, banane în ciocolată

Potrivit pentru: filtre, loturi, presă franceză

Francin Roasters
1723

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)