Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Dos Mundos Brazil Sìtio Terra 250g

67,90 Lei
cu TVA

Gustă cafeaua extraordinară din Brazilia Sìtio Terra de la Dos Mundos.

Aromă: MALINE - ZAHĂR DE VANILLE - MASCARPONE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Dos Mundos

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Atunci când familia lui Emerson D. Silva a renunțat la cultivarea cartofilor și a orezului în urmă cu 30 de ani și a trecut la cultivarea arborilor de cafea, acest lucru a stârnit entuziasm și pasiune pentru cafea în toată lumea. Emerson este ajutat nu numai de familia sa, ci mai ales de locația și clima fermei.

Emerson însuși intenționează să planteze noi soiuri de Arabica și să îmbunătățească îngrijirea arborilor de cafea, recoltarea și prelucrarea, astfel încât îmbunătățirile să conducă la noi arome în ceașcă.

După recoltare, cireșele de cafea sunt spălate și plasate în butoaie cu apă, unde fermentează fără aer timp de 96 de ore. Cireșele sunt apoi așezate pe paturi africane, uscate și întoarse periodic pentru a obține nivelul corect de umiditate.

Un gust foarte neobișnuit pentru o cafea braziliană, plină de note dulci, fructate și de vanilie, care captivează mai ales pe filtru.

Profil aromatic: zmeură, zahăr vanilat, mascarpone

Regiunea: Cristina, Minas Gerais

Fermă: Sìtio Terra

Fermier: Emerson Daniel Silva

Varietate: 100 Rabica galbenă catuai

Prelucrarea cafelei: fermentare anaerobă

Altitudine: 1 280 - 1 350 m deasupra nivelului mării

Dos Mundos
1671

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)