Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

One Coffee Colombia Luz Marina 250g

63,90 Lei
cu TVA

Gustă cafeauaColombia Luz Marina de la prăjitoria de cafea selecționată Jedno Kafe din Liberec.

Profil: MANDARINE - NECTARINE - CARAMEL

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Jedno Kafe

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune prăjitoria One Kafe despre această cafea?

Columbia ne place! Așa că suntem foarte încântați să vă prezentăm un alt deliciu dulce! Cafeaua face parte din proiectul "mujeres", care sprijină femeile fermier.

Lotul nostru special a fost recoltat în decembrie 2020 și ianuarie 2021 și provine din două plantații mici, La Hacienda (1 ha) și Pomorroso (mai puțin de 1 ha). Este un amestec de soiuri Colombia (predominant), Týpica și Castillo, iar la procesare s-a folosit o metodă de spălare cu dublă fermentare. După recoltare, cireșele coapte au fost fermentate timp de 24 de ore în apă, după care au fost îndepărtate "flotes" (cireșele plutitoare de calitate slabă). După aceea, s-a îndepărtat pielea și o parte din pulpă și s-a continuat fermentarea timp de 24 de ore în saci de plastic negri închiși. Cafeaua a fost apoi spălată și uscată într-o cameră de uscare tradițională numită marquesina (o structură acoperită cu plastic cu ecrane de uscare ridicate în interior, numite paturi africane).

Prelucrare: spălat

Altitudine:1450 m deasupra nivelului mării.

Locație: Rondón - Boyacá

Cooperativă: Luz Marina Aliaz - Ferma La Hacienda

Profil aromatic: mandarină - nectarină - caramel

Prăjim cafeaua noastră în principal pe filtru, dar funcționează și ca un espresso foarte fructat.

Jedno Kafe
1618

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)