Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Brazil Rancho Grande, 250 g

63,90 Lei
cu TVA

Cafea selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: ciocolată amară - măr galben - DATLE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Mulți oameni percep cafeaua braziliană ca fiind obișnuită, "doar o cafea normală". Acest lucru se datorează probabil disponibilității sale mari și utilizării pe scară largă, dar și profilului său gustativ, care este simplu, dulce și apropiat de ideea generală a gustului pe care "ar trebui" să îl aibă cafeaua.

Cu toate acestea,există ceva neobișnuit și interesant la această cafea - modul în care este uscată. De fapt, cireșele sunt uscate în "cutii statice", rezervoare adânci de 15 000 de litri. Partea de jos a cutiilor este ventilată pentru a permite suficient aer să ajungă la cireșe. La început, temperatura aerului este scăzută pentru a încetini fermentația, dar crește treptat, iar întregul proces de uscare durează 7-10 zile. Termometrele sunt plasate în cutii pentru a preveni creșterea temperaturii peste 40 de grade, ceea ce ar avea un efect negativ asupra gustului rezultat. Interesant este faptul că cireșele nu sunt amestecate deloc în timpul acestui proces de uscare. Această metodă face ca cafelele rezultate să fie mai fructate și mai dulci.

Este pentru prima dată când am avut în producția noastră soiul Acaia. Este cultivat în principal în Brazilia, iar originile sale (ca și Mundo Novo) sunt o încrucișare între Typica și Bourbon.

Fermier.

Regiunea: Tres Pontas, Sul De Minas

Varietăți: Acaia

Prelucrare: Natural

Altitudine: 970 m deasupra nivelului mării.

Falcon Specialty Coffees (Marea Britanie)

Prăjire: omni roast - potrivit pentru toate metodele de preparare

Profil aromatic: ciocolată neagră, măr galben, curmale

Rebelbean
1842

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)