Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Brazil Vinhal, 250 g

58,90 Lei
cu TVA

Cafea Vinhal din Brazilia selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: JACKFRUIT - ICE CASTANS - PAPRICA DULCE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune Rebelbean Roastery despre cafea?

Fetele se concentrează pe importul de cafea din Columbia, dar, cumva, printr-un accident fericit, au dat peste cafeaua familiei Vinhal la WOC, iar când s-a dus vestea, ele se ocupau deja de importul cafelei lor. Rafael, fiul cel mare, care se ocupă de partea comercială a afacerii de cafea a familiei, încearcă de fapt să pătrundă pe calea vânzărilor directe și a exportului direct, deoarece îi place să cunoască cumpărătorul final al cafelei sale.

Acest Lot 39 ne-a atras atenția prin aroma sa distinctă de fructe supracoapte, chiar ușor fermentate, în special de fructul pâinii și ananas. Îl cunoști pe Tepache? Practic, este o băutură de ananas fermentată natural cu un strop de chili. Ei bine, este exact ceea ce vă puteți aștepta de la această cafea, într-o măsură mai mică :)

După cum am citit descrierea procesului de prelucrare, este vorba de o miere intensă, ca și cum ți s-ar spune în Costa Rica că este "miere neagră". De aici și timpul lung de fermentare/uscare pe tăvi clasice de beton, mai exact 62 de ore, iar pulpa păstrată pe bob în cea mai mare măsură. În cazul metodei cu miere, este esențial cât de multă pulpă este reținută pe boabe, timpul total de fermentare înainte ca boabele să fie spălate din nou, cât de des sunt greblate și cât de gros este stratul în care sunt uscate.

Fermier: familia Vinhal

Regiunea: Cerrado Mineiro, Minas Gerais

Varietăți: Topazio

Procesare: Miere fermentată (62h)

Altitudine: 980-2500 m deasupra nivelului mării

Importator: Chicas Industry

Aromă: JACKFRUIT - Caisă înghețată - PAPRICA DULCE

Rebelbean

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)