Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Guatemala El Porvenir

63,90 Lei
cu TVA

Cafea El Porvenir din Guatemala, selecționată și proaspăt prăjită

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ferma El Porvenir se întinde pe o suprafață impresionantă de 112 hectare de teren. Cea mai mare parte este acoperită nu numai de cafea, ci și de copaci indigeni. Acestea oferă umbră și o biodiversitate bogată pentru arborii de cafea, precum și nutriția necesară sub formă de frunze căzute. În ceea ce privește fertilitatea solului și nivelul de nutrienți, ferma își datorează probabil calitatea culturilor sale dezastrului istoric al erupției Fuego. În 1972-1976, acest eveniment a acoperit întreaga fermă și plantele cu peste 50 cm de praf vulcanic. Se pare că a fost nevoie de aproape 2 ani pentru a scoate plantele din cenușă și a le readuce la lumină. Fermierii se așteptau la ce era mai rău, dar cafelele au supraviețuit dezastrului în condiții bune de sănătate și, datorită compoziției bogate în minerale a cenușii, prosperă și astăzi. Un pic paradoxal, dar asta e natura.

În ultimii 15 ani, ferma s-a luptat cu rugina intensă a cafelei, dar a reușit treptat să câștige această bătălie grea prin metode mai bune de aplicare a îngrășămintelor și prin plantarea unor soiuri mai rezistente. Cu toate acestea, problemele financiare ale fermei au fost grave - proprietarul Erik a fost nevoit chiar să se mute în SUA timp de doi ani pentru a asigura o altă sursă de venit pentru familia sa și pentru fermă.

În prezent, ferma se simte mult mai bine, angajând 5 persoane în mod constant pe tot parcursul anului și alți 30 de muncitori în timpul recoltei. Cireșele sunt prelucrate în cooperativa La Esperanza prin metoda obișnuită de spălare și uscate timp de aproximativ 2 săptămâni pe terase convenționale, care sunt zone de beton special concepute pentru uscare.

Aroma cafelei este plină și dulce. În gust veți găsi un echilibru excelent între fructele suculente și vâscozitatea cremoasă și lăptoasă, cu un postgust lung.

Fermier.

Zona.

Varietăți: Caturra, Bourbon

Prelucrare: Spălat

Altitudine: 1 533 m deasupra nivelului mării.

Importator: Falcon Specialty Coffees

Prăjire: omni roast - potrivit pentru toate metodele de preparare

Profil aromatic: pere, coacăze albe, frișcă bătută

Rebelbean
979

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)