Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Peru Lisaura Saucedo Bautista, 250 g

58,90 Lei
cu TVA

Cafea peruviană Lisaura Saucedo Bautista selecționată și proaspăt prăjită de la fabrica de prăjire Rebelbean din Brno.

Aromă: lapte de migdale - rodie - măr - miere de albine

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune Rebelbean Roastery despre cafea?

Lisaura este unul dintre ultimii agricultori și fermieri din Las Pirias pe care nu i-am inclus în producția de origine unică. Cafeaua ei face parte, de obicei, din amestecul satului Las Pirias, care este o tradiție în producția noastră. Iar anul acesta va fi și rândul lui!

Am avut ocazia să vizităm personal această fermă în timpul călătoriei noastre în Peru. Lisaura pare o persoană modestă și puțin timidă, dar în același timp caldă și ospitalieră. După un tur al fermei, unde ni s-a arătat rezervorul de beton de fermentare și șopronul de uscare, i-am dăruit un tricou și un pachet de cafea și am fost imediat invitați la o mare fiesta în grădină cu grătar și băuturi, la care, din păcate, nu am putut ajunge atunci, dar cu siguranță vom merge data viitoare!

Varietatea Mundo Novo nu este la fel de comună în zonă ca, de exemplu, Caturra sau Castillo, astfel încât Lisaura obține o cafea ușor diferită de cea a fermierilor din jur. După recoltare, lasă cireșele întregi să fermenteze ușor (de fapt, până la 3 zile!) într-un rezervor de beton, înainte de a scăpa de flotoare și de a le curăța și spăla. Cafeaua este apoi uscată într-un adăpost acoperit, realizat cu grijă din prelate de plastic albastru, deoarece Lisaura consideră că culoarea albastră menține temperatura din interior mai stabilă decât în cazul prelatelor transparente. Cine știe, s-ar putea să fie ceva, pentru că această cafea este minunat de curată, ușoară și echilibrată!

Fermier: Lisaura Saucedo Bautista

Zona.

Varietăți: Mundo Novo

Prelucrare: Spălat

Altitudine: 1800-1900 m deasupra nivelului mării

Importator: Falcon Specialty Coffees

Aromă: Lapte de migdale - Rodie - Miere de albine

Rebelbean
979

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)