Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Ceai oolong Yabukita Thailanda 50g

46,90 Lei
cu TVA
Oolongdin Thailanda, care combină aromele de ceai verde și oolong ușor. Notele ușoare de citrice sunt completate de o aromă subtilă de iarbă.
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 30.04.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Yabukita - ceai oolong din Thailanda. De la faimosul Mae Salong, este o prelucrare unică a cultivarului Yabukita, datorită căreia combină aromele de ceai verde și oolong ușor.
Gust: note ușoare de citrice și o calitate subtilă de iarbă
Origine: Mae Salong, Thailanda
Pregătirea ceaiului: Fiecare dintre voi trebuie să găsească propria durată de macerare (extracție) pentru a obține un ceai pe placul vostru. Vă recomandăm să preparați ceaiuri pentru mai multe infuzii (4-6) în volume mai mici de 100-200 ml, cu un timp de extracție mai scurt, unde puteți începe, de exemplu, la 20-40 de secunde și termina în câteva minute. Puteți alege o temperatură a apei de aproximativ 80C pentru prima turnare și să ajungeți treptat la 100C. În general, ceaiurile ușoare și verzi au tendința de a se extrage mai repede, așa că este mai bine să începeți cu apă mai rece și un timp mai scurt, astfel încât ceaiul să nu fie amărui = prea infuzat.
Ceaiul poate fi preparat și pentru 1 infuzie într-un vas, deexemplu 0,5 l, 5-7 g, 100°C, 5-8 min.
GourmetKava
1326
10 Produse
Produs nou

Recenzii (0)