Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Dos Mundos Colombia Miguel Arias 250g

60,90 Lei
cu TVA

Gustă cafeaua extraordinară din Columbia Miguel Arias de la Dos Mundos.

Gust.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Dos Mundos

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Dos Mundos: Cea mai rapidă cafea a noastră (recoltată în luna ianuarie a acestui an) provine de la Miguel Arias, care cultivă cafea de 30 de ani, de când avea 18 ani. Ferma sa de șase hectare, numită Santa Marta, este situată în Inza, Cauca. Ferma este cultivată cu soiurile Tabi, Castillo, Tambo și Pink Bourbon. În total, în fermă există aproximativ 24 000 de copaci.

Prelucrarea are loc la fermă, unde cireșele de cafea sunt recoltate și zdrobite. Cireșele sunt apoi fermentate peste noapte, după care sunt spălate și curățate. Boabele de cafea sunt uscate pe paturi africane timp de 8-14 zile, în funcție de vreme.

O ceașcă de cafea cu filtru din această cafea columbiană este delicioasă și plăcut de dulce. Aroma florală este completată de note fructate de struguri și mere în gust.

Inza, Cauca

Fermier: Miguel Arias

Varietate: 100 Rabica

Prelucrarea cafelei: spălată

Altitudine: 1 800 m deasupra nivelului mării.

Profil aromatic: tarte tatin, suc de flori de soc, struguri roșii

Preparare recomandată: cafea filtrată

Dos Mundos
1671

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)