Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafea Francin Guatemala Finca Canaque 250g

59,90 Lei
cu TVA

Gustați cafeaua excelentă de la prăjitoria pragheză Kafe Francin.

Aromă: rom, nuga, praline, biscuiți


Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Praline cu rom și nuga!

... așa poate fi descrisă, pe scurt, această știre din Guatemala. Canaque Farm natural este îndrăzneț, catifelat, complex. Ne-a făcutfoarte fericiți și de fapt ne face fericiți de fiecare dată când îl prăjim sau îl bem.

Cafeaua este prelucrată fără utilizarea apei (mai mult sau mai puțin) și chiar și așa, calitatea boabelor, ca mărime și formă, este excelentă. La ferma Canaque, meșteșugul se transmite de la tată la fiu și fiică, iar María Vides, care deține în prezent ferma din zona La Libertad/Huehuetenango, este a treia generație care cultivă cafea. Îi ținem pumnii pentru că cafeaua ei este pur și simplu un succes.


GUATEMALA, HUEHUETENANGO, LA LIBERTADovar
: San Ramón

Francin Roasters
1723

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)