Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Costa Rica Tarrazu, prăjire medie, boabe de cafea arabica

39,90 Lei
cu TVA

FRIPTURĂ MEDIE Cafeaua Costa Rica Tarrazu este o cafea de înaltă calitate foarte fină și incredibil de perfect echilibrată, provenită din munții vulcanici dispăruți din Costa Rica.

Greutate
Doriți să măcinați cafeaua?

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
4 10% Pana la 15,96 Lei
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 1.5.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Cafeaua și bananele sunt cele două exporturi principale pe care cei mai mulți dintre noi le asociază cu Costa Rica, o țară situată în America Centrală, scăldată de Marea Caraibelor la est și de Oceanul Pacific la vest. Încă din 1779 au fost aduși aici primii arbori de cafea din Etiopia și a început prima producție de cafea pe scară largă din lume. În prezent, cafeaua reprezintă aproximativ 1/4 din veniturile din comerțul exterior. Costa Rica este foarte mândră de calitatea cafelei pe care o produce, acesta fiind unul dintre motivele pentru care cultivarea cafelei robusta este interzisă în această țară.

Originea cafelei: Costa Rica Tarrazu își trage numele de la regiunea în care se află cele mai bune și mai renumite plantații de cafea, Tarrazu. Este situat la aproximativ 80 km sud de capitala San José, iar cafeaua noastră este cultivată aici la o altitudine de aproximativ 1.600 m. Gustul și aroma uneia dintre cele mai renumite cafele din lume sunt o combinație de soluri acide provenite de la vulcani dispăruți, soare tropical, vânturi blânde de mare și faptul că există de aproximativ 100 de ori mai mulți arbori de cafea decât locuitori. Prin urmare, fiecare plantă poate beneficia de cea mai mare grijă, dragoste și efort.

Gustul cafelei: Tarrazu se caracterizează prin echilibrul său incredibil. Imediat după prima înghițitură, veți observa note picante de ciocolată însoțite de o aromă de caramel, urmate de un corp bogat și armonios, care este însoțit de o aromă de nucă. Cafeaua este blândă, doar ușor acidă, și este foarte căutată pentru calitățile sale, în special de către femei și de către cei care abia încep să consume cafea de calitate din cele mai renumite plantații din lume.

Prelucrare: umedă
Varietate: Caturra
Ingrediente: 100 Rabica
Grad de prăjire:
Light city

GourmetKava
1369 722777097365
95868 Produse
Produs nou

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Referinte specifice

cod EAN13
722777097365

Recenzii (0)