Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Beansmiths Rwanda Gatare, 250g

58,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.

Aromă.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Beansmith's

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

În ciuda istoriei sale tulburi, Rwanda este acum una dintre cele mai populare țări producătoare de cafea. Anul acesta am selectat cafea din două stații de prelucrare. Al doilea este stația de spălare Gatare.

Gatare este una dintre cele mai vechi stații de spălare din țară, din 2003. Are o reputație foarte bună, în special pentru că a fost printre primele stații care au procesat cafea de foarte bună calitate pentru export.

Situată în districtul Nyamasheke din Provincia de Vest, stațiunea este înconjurată de dealuri acoperite de arbori de cafea. Gatare a participat de mai multe ori la competiția Cupa de Excelență și a ieșit întotdeauna pe primul loc cu loturile sale.

Această cafea este excepțională pentru gustul său dulce de prune coapte și marțipan. Apoi, o ușoară notă de căpșuni apare în postgust. Este excelent pentru iubitorii de cafele mai puțin fructate.

Țară.

Fermă / stație de spălare: GATARE

Profil aromatic: prune, marțipan, final de căpșuni

Pregătire recomandată.

Soi: Red BourbonMetoda de prelucrare: Naturală

Altitudine: 1800 m

Regiunea: districtul Nyamasheke, sudul Rwandei

Aciditatea: Aciditate medie

Punctaj la cupaj: 86.25

Beansmith's
1848

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)