Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Beansmiths Colombia El Encanto, 250g

65,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.

Smochine uscate - mango - ciocolată amară

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Beansmith's

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Aceasta este o altă cafea naturală interesantă de la Juan Saldarriaga. Această cafea este compusă din soiurile Castillo și Caturra, cu un gust care amintește de fructe de mestecat, mango și cu un corp plin.

El Encanto este una dintre cele două ferme ale lui Juan și devine, de asemenea, ferma preferată a tatălui său, unde îi place să se retragă din agitația și să se bucure de priveliștile frumoase și de liniște. Este o fermă de cafea excepțională și bine întreținută și are chiar și o grădină colorată care prezintă o mare varietate de plante de cafea.

Juan Saldarriaga este un tânăr producător care a preluat ferma de familie în 2012 și a început să cultive mai multe soiuri diferite și noi, de la neobișnuitele Castillos, Caturras și Tabis la Bourbon, Geisha și SL28.

Până în prezent, el a cercetat modul în care fiecare soi se comportă în mediul înconjurător. În viitor, intenționează să crească producția de soiuri care se descurcă bine. Juan a construit mai multe tipuri diferite de instalații de uscare, a schimbat procesul de prelucrare și a început să administreze alte câteva ferme din zonă. Suntem deosebit de surprinși de efectul unei uscări îmbunătățite asupra cafelelor sale. El usucă multe cafele spălate la umbră și cafele naturale într-un "uscător la rece" mecanic special conceput.

În această cafea, mango dulce și ciocolata neagră se armonizează cu smochinele uscate în postgust.

Țară: Columbia

Fermă / stație de spălare: Nano Challa

Profil aromatic: smochine uscate, mango, ciocolată neagră

Pregătire recomandată.

Varietăți: Caturra, Castillo

Metoda de prelucrare: Natural

Altitudine: 1380 - 1600 m

Regiunea: Antioquia

Aciditatea: Aciditate medie

Punctaj la cupaj: 87

Beansmith's
1574

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)