Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Ceai verde Dvabzu Georgia 50g

28,90 Lei
cu TVA

În prezent, cel mai bun ceai verde georgian. Procesat cu tehnica locală originală. Gust de iarbă, aromă de pajiște de vară. Nou de la un mic producător după 5 ani de dezvoltare.

Nu este în stoc
GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

În prezent, cel mai bun ceai verde georgian. Procesat cu tehnica locală originală. Nou de la un mic producător după 5 ani de dezvoltare. Poate fi de la delicat la foarte expresiv. Delicat și corpolent în același timp.
Gust: aromă de iarbă, de pajiște de vară
Origine: Dvazbu, Ozurgeti, Georgia
Greutate: 50 de grame
Pregătirea ceaiului: Fiecare dintre voi trebuie să găsească propria durată de infuzare (extracție) astfel încât să vă placă gustul ceaiului. Vă recomandăm să preparați ceaiuri de aproximativ 5 g pentru mai multe infuzii (6-8) într-un volum mai mic de 100-200 ml, cu un timp de extracție mai scurt, în care puteți începe, de exemplu, la 20-40 de secunde și să terminați în câteva minute. Acest ceai este mai potrivit pentru apă mai rece, în jur de 80C, timp de aproximativ 20-40 de secunde, altfel se infuzează prea mult și este mai plat. Aveți grijă ca ceaiul să nu fie amar = prea infuzat.
Ceaiul poate fi preparat și pentru 1 infuzie pe oală, de exemplu, 0,5 l, 5-7 g, 100C, 5-8 min. Un astfel de ceai este apoi mai potrivit pentru a îndulci sau în Touareg cu mentă.
GourmetKava
1327
Produs nou

Recenzii (0)