Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Cafea Fathers, Etiopia - Bensa Asefa, 300g

82,90 Lei
cu TVA

Gustați marea cafea din Etiopia - Bensa Asefa de la prăjitoria Father's Coffee din Ostrava.

Profil: CĂPȘUNI - AFINE - HIBISCUS - ACIDITATE DE PORTOCALE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Asefa Dukamo Korma este directorul și fondatorul "Daye Bensa Coffee". Asefa (pe numele complet Asefa Dukamo Korma) s-a mutat în regiunea Sidama, în inima țării cafelei, când a decis să întemeieze o familie. A început să locuiască și să lucreze aici, în orașul Daye din districtul Bensa, și a înființat stația de spălare Qonqana în 2002. La acea vreme, era cea mai mare și mai avansată stație din regiune și găzduia diverse sesiuni de formare organizate de autoritățile locale. La scurt timp după aceea, a construit o a doua stație de prelucrare a cafelei uscate. Până în prezent, a făcut multe extinderi, inovații și certificări, iar stațiunile sale sunt una dintre destinațiile internaționale pentru vizitatorii de cafea.

Țară.

Regiunea: Sidama

Fermă: Bensa Asefa

Altitudine: 1900-2100 m deasupra nivelului mării.

1900-210000 Cultivar: Moștenire

Prelucrare: Miere roșie

Profil de aromă: Căpșuni, afine, afine, hibiscus, portocale Aciditatea

Father's Coffee Roastery
1630

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)