Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Ceai alb Ace de argint Kenya 50g

74,90 Lei
cu TVA
Este făcut manual din cea mai bună grădină din Kenya. Un gust delicat și dulce, cu arome de migdale și fructe tropicale, cu un gust plăcut și lung. O adevărată bijuterie.
Nu este în stoc
GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Ceai alb unic compus numai din vârfuri cu prima frunză închisă. Fiecare frunză este dens pufoasă. Frunzele fierte la aburi au o aromă mai degrabă de citrice și plante. Infuzia în sine este foarte ușoară și dulce. Ceaiul este un adevărat deliciu pentru orice cunoscător de ceai.
Gust: corpolent, dulce, migdalat, cu un postgust fructat persistent
Origine: zona din jurul Muntelui Kenya, Kenya
Greutate: 50 de grame
Pregătirea ceaiului: Fiecare dintre voi trebuie să găsească propria durată de macerare (extracție) astfel încât să vă placă gustul ceaiului. Vă recomandăm să preparați ceaiurile la aproximativ 5 g pentru mai multe infuzii(6-8) într-un volum mai mic de 100-200 ml, cu un timp de extracție mai scurt, în care puteți începe, de exemplu, la 20-40 de secunde și termina în câteva minute. Puteți alege temperatura apei pentru prima turnare în jur de 80C, a doua la 90C și următoarea la 100C. Aveți grijă ca ceaiul să nu fie amar = prea infuzat.
Ceaiul poate fi preparat și pentru 1 infuzie într-un ibric, de exemplu 0,5 l, 5-7 g, 100C, 5-8 min. Cu toate acestea, cu acest ceai, acest lucru este un pic păcat, deoarece pierdeți magia atunci când aromele se schimbă treptat și ceaiul înflorește.
GourmetKava
1329
Produs nou

Recenzii (0)