Mamacoffee Nicaragua Salomón Chavarría 100g

22,90 Lei
cu TVA

Cafeaua se savurează cel mai bine pe filtru pentru aroma sa variată de cireșe, cu o dulceață de zahăr din trestie de zahăr, cu note de scorțișoară și anason stelat, dar și pentru corpul său delicios și cremos.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
MamaCoffee

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
Amestec

Ce spune mamacoffee roastery despre cafea?

Datorită colaborării noastre directe, cafeaua Salomón Chavarría provine direct de la fermierii din Nicaraqui. În fermele El Progresso și Linda Vista, familia lui Salomón Chavarría cultivă cafea de generații întregi. Au fost printre primii care s-au concentrat pe cultivarea și prelucrarea cafelei fine. Abordarea lor arată interesul și tradiția lor, dar și viziunea lor pentru viitor. Aceștia încearcă noi procese în ferme, pe care le aplică apoi la scară mai mare. Lucrând împreună și eliminând legăturile intermediare ale revânzătorilor, familia Salamón poate câștiga mai mulți bani și se poate concentra în primul rând pe calitatea cafelei pe care o cultivă.

Pregătire recomandată:

Potențialul acestei cafele este cel mai bine pus în valoare dacă o preparați ca o cafea cu filtru. Cu toate acestea, nu există nicio limită în ceea ce privește alte modalități de preparare și de experimentare.

Țara de origine: Nicaragua

Regiunea: El Tabaco, Jinotega

Producător: Familia Chavarria, Salomón Chavarria

Altitudine: 1500 m deasupra nivelului mării.

Varietate: sarchimor

Recoltare: manuală

Prelucrare: naturală

Grad de prăjire: mediu

Profil aromatic: un gust viu și variat de cireșe, susținut de o dulceață puternică de zahăr din trestie de zahăr.

Postgust: mai lung: fructat și dulce

Aromă: o senzație foarte intensă de cireșe dulci și zahăr din trestie de zahăr, cu note de scorțișoară și anason stelar.

Corp: mediu, cremos

Aciditatea: medie, vioaie, fructată și dulce

MamaCoffee
1220

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
Amestec

Recenzii (0)