Boabe de cacao Jordis 130g
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Coșul dumneavoastră este gol
Ciocolataneagră 65% din boabe de cacao organice din Tanzania este decorată manual cu ciocolată albă cu trandafir ceh.
Ciocolata cu săgeți a fost inventată special pentru aniversarea Revoluției din noiembrie. Pe ambalajul de ciocolată se află o fotografie de epocă. Ciocolată originală și unică!
Această ciocolată a obținut cele mai mari distincții la Great Taste Awards din Anglia în 2020. A fost prima ciocolată cehă care s-a numărat printre cele 1,6% de produse care au primit 3 stele.
În același an, a primit și o medalie de argint din partea Academy of Chocolate Awards din Londra.
b: boabe de cacao, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, lapte praf, măceșe
Conținut de cacao în substanță uscată de cel puțin 64%
Greutate: 80g
Valori nutriționale:
Informații nutriționale la 100 g
Valoare energetică: 2452 kj / 589 kcal
Grăsimi: 44 g, din care saturate: 26 g
Carbohidrați: 39 g, din care zaharuri: 35 g
Proteine: 6,5 g, Sare: 0 g
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.