prepararea cafelei dumneavoastră.
Cărui iubitor de cafea îi place să prepare o băutură delicioasă din boabe proaspăt măcinate. În afară de condițiile inițiale, cum ar fi țara de origine sau altitudinea, gustul cafelei este influențat de mai mulți factori. Un factor foarte important este dacă este proaspăt măcinat, așa că cel mai bine este să îl macinăm chiar înainte de preparare pentru a obține cea mai bună aromă. Dacă sunteți un adevărat cunoscător, nu ați cumpăra niciodată cafea pre-măcinată. Este deja învechită și s-ar putea să nu fie măcinată cum trebuie pentruCum se macină cafeaua? Pentru a măcina cafeaua la grosimea potrivită, mașina de măcinat trebuie să fie setată corect. Există o diferență între tipurile de mașini de măcinat. Se folosesc atât tocătoare, cât și polizoare cu pietre de măcinat. Dacă doriți să obțineți mai multe niveluri de măcinare subtil diferite, asigurați-vă că folosiți o mașină de măcinat cu pietre de măcinat. Cafeaua de la un tocător nu va fi niciodată măcinată la fel de fin ca la o mașină de măcinat manuală, iar grosimea nu va fi uniformă.
Ce râșniță de cafea să folosiți?
-
Utilizați o mașină de măcinat manuală de bună calitate sau o mașină de măcinat electrică cu pietre de măcinat
-
Cuptoarele de cafea nu macină niciodată cafeaua în mod egal
-
Chiar dacă cumpărarea cafelei deja măcinate nu este opțiunea ideală, este totuși mai bună decât folosirea unui tocător.
Care mod de a face cafea necesită un tip diferit de măcinare. Cu cât este mai scurt timpul de leșiere a boabelor, cu atât este mai fină măcinarea.
Care sunt grosimile de măcinare a cafelei pentru o anumită infuzie?
Alegeți și învățați nivelul corect de măcinare pentru metodele de preparare a cafelei utilizate.
1) Măcinare foarte fină a cafelei
Măcinarea foarte fină este recomandată pentru prepararea cafelei turcești într-o jazva. Consistența este similară cu cea a făinii sau a pudrei netede.
-
java
2) Cafea măcinată fin
Cafeaua măcinată fin este potrivită pentru pregătirea espresso sau pregătirea aeropress (cu un timp de preparare de 1-2 minute). Grosimea este ca o sare de masă puțin mai fină. Dacă cumpărați cafea deja măcinată, probabil că va fi măcinată în acest fel.
-
Aeropress (timp de preparare 1-2 min)
3) Măcinare medie fină a cafelei
Măcinarea medie fină este probabil cea mai comună. Se utilizează pentru preparare în picurător sau în aeropress (cu un timp de preparare de 2-3 minute). Este un pic mai fin decât nisipul, dar nu la fel de fin ca și cel fin măcinat.
-
Prinderea picăturilor
-
Aeropress (timp de preparare 2-3 min)
.
4) Măcinare medie a cafelei
Măcinarea medie este mijlocul de aur între măcinarea fină și cea grosieră. De asemenea, se folosește pentru picurare, atunci când se prepară într-un vas cu vid sau pentru aeropress (pregătire de peste 3 minute). Consecvența este ca nisipul.
-
Cazan de aspirat
-
Aeropress (timp de preparare 3+ minute)
-
Prinderea picăturilor
5) Cafeaua măcinată grosier mediu
Măcinarea medie grosieră este potrivită pentru o oalămoka, Chemex sau Gripperlever. Grosimea cafelei este ca nisipul grosier (puțin mai grosier decât o măcinare medie).
-
Ceainic de ceai de moca
-
Chemex
-
Gripper inteligent
6) Cafeaua măcinată grosier
Se recomandă o măcinare grosieră pentru presa franceză. Cafeaua măcinată în acest fel arată ca sarea de mare. Este mai bine să aveți o cafea măcinată mai grosier pentru presa franceză - boabele nu vor pătrunde în sită, iar sedimentele vor rămâne la fund.
-
Presa franceză
TIP: Categoric nu vă fie teamă să experimentați! Merită să măcinați cafeaua proaspătă și, în timp, veți obține o distincție subtilă a diferitelor grosimi în ochi.
Alegeți din gama noastră de macinatoare de cafea de calitate.
Ceamai recentă versiune a mașinii de măcinat manual Hario Canister (CMHN-4) cu pietre ceramice de măcinat, cu grosime de măcinare reglabilă și un recipient mare sigilat pentru depozitarea cafelei proaspăt măcinate.
Ceamai recentă versiune a mașinii de măcinat manual Hario Canister (CMHN-4) cu pietre ceramice de măcinat, cu grosime de măcinare reglabilă și un recipient mare sigilat pentru depozitarea cafelei proaspăt măcinate.
Râșnița electrică Baratza Encore cu pietre de măcinat conice este potrivită pentru toate preparatele alternative de cafea cu filtru și espresso. Culoare: negru.
Râșnița electrică Baratza Encore cu pietre de măcinat conice este potrivită pentru toate preparatele alternative de cafea cu filtru și espresso. Culoare: negru.
Rasnita de cafea de mana de la marca australiana Rhinowares este alegerea perfecta pentru iubitorii pretentiosi de cafea din mers, chiar si acasa.
Rasnita de cafea de mana de la marca australiana Rhinowares este alegerea perfecta pentru iubitorii pretentiosi de cafea din mers, chiar si acasa.
Râșnița electrică Wilfa Svart WSCG-2 de la marca norvegiană Wilfa, cu o grosime ușor de reglat pentru prepararea alternativă a cafelei.
Râșnița electrică Wilfa Svart WSCG-2 de la marca norvegiană Wilfa, cu o grosime ușor de reglat pentru prepararea alternativă a cafelei.
Mașină de tocat cu recipient Hario (CMHN-4)
Baratza Encore râșniță negru
Râșniță de cafea Rhinowares Ceramill
Râșnița electrica de cafe Wilfa Svart WSCG-2 -...