Gill's Peru El Palto 100g

23,90 Lei
cu TVA

O cafea cu o ușoară aciditate, note dulci de fructe și un gust persistent de ciocolată cu lapte.

Preparare preferată: filtru/Espresso.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Asociación de Productores Cafetaleros Juan Marco "El Palto" - abreviat JUMARP - a fost înființată în 2003 de José Carranza Barboza împreună cu alți 35 de mici fermieri. Aceștia au format asociația cu scopul de a oferi un nou model de cultivare și export de cafea. În 2012, JUMARP "El Palto" a lansat un program ambițios de îmbunătățire a calității în rândul membrilor săi. Acestea au primit finanțare din taxele Fairtrade și Organic din fonduri guvernamentale și din contribuții din partea membrilor înșiși.

Producția de cafea în Anzii amazonieni din nordul Peru, unde activează JUMARP, a început în anii 1950. Practicile agricole se bazează de mult timp pe utilizarea produselor agrochimice. După multe decenii, grupul a decis să schimbe vechile obiceiuri șiînceapă producția durabilă de cafea în armonie cu pădurea indigenă. De asemenea, și-au dat seama că, uniți, vor fi mai puternici în comercializarea cafelei lor. În acest fel și prin obținerea certificării, ei doresc să asigure un venit stabil pentru membrii lor și să îmbunătățească nivelul de trai al comunității.

188 de membri produc cafea certificată ca fiind ecologică și de comerț echitabil. Una dintre prioritățile asociației din ultimii doi ani a fost creșterea productivității.

Tradiții de producție
Cea mai mare parte a producției de cafea din Peru are loc în zonele muntoase, la o altitudine cuprinsă între 1.000 și 1.800 de metri deasupra nivelului mării. Cafeaua crește de obicei la umbră, cu o densitate medie de 2.000 de plante la hectar.
Lider mondial în exporturile de cafea ecologică, Peru este probabil cel mai bine cunoscut pentru producția sa de cafea certificată.

La fermă: JUMARP El Palto
Soi: Caturra/Typica/Catimor
Procesare: Spălat
Altitudine: 1300-1800 m deasupra nivelului mării
Regiune/Arie: Anzii peruani-El Palto-Yamón-Utcubamba-Nordul Peru
Certificare: FT/Organic

Gill'S Coffee
1276
Produs nou

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)