Dacă ți place o cafea tare, de volum mic, acest moka pot este perfect pentru tine. O ceașcă reprezintă aproximativ 50 ml, iar din punct de vedere al tăriei, cafeaua mocha este comparată cu espresso. Desigur, nu va fi niciodată la fel de puternic ca un espresso adevărat, dar este foarte asemănător cu acesta. La urma urmei, acesta este motivul pentru care Alfonso Bialetti l-a inventat în 1933. A vrut să le ofere iubitorilor de espresso italian posibilitatea de a face cafea tare, ca la cafenea, în confortul propriei case. Dacă tocmai ați cumpărat o oală de moca, acesta este locul perfect pentru a afla cum să faceți cafea chiar mai bună în ea, care este pur și simplu fantastică.

Principalul avantaj al unei oale moka este prețul foarte scăzut în comparație cu mașinile de espresso. De multe ori o oală moka pentru câteva sute va produce o cafea mult mai bună decât o mașină de cafea de 1-5 mii de CZK sau cafetiere cu capsule.