Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Ceramica Kalabasa

97,90 Lei
cu TVA

Cel mai bun mod de a savura ceaiul Maté este, cu siguranță, din vasul tradițional sud-american Kalabasa. Sorbind Maté cu această ustensilă, veți adăuga o nouă dimensiune experienței dvs. de ceai :)

In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 2.5.
Cantitate

Kaffia

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Vasul tradițional Kalabasa este realizat prin scobirea unei plante de dovleac, cunoscută aici sub numele de kalabasa sau castravete indian. Kalabasas a început să apară în Europa la sfârșitul secolului al XVII-lea. În locul materialului clasic, s-au răspândit alte materiale, cum ar fi ceramica populară. Avantajul ceramicii este cu siguranță durabilitatea și ușurința de întreținere; spre deosebire de dovleci, pereții unei Kalabasa din ceramică nu se udă și, prin urmare, nu mucegăiesc.

Băutura printr-un Kalabasa contribuie la atmosfera neobișnuită, dar, bineînțeles, aceste recipiente sunt populare și pentru calitățile lor funcționale - ușor de preparat, băutura nu te arde pe mâini, Kalabasa nu se scurge, este ușoară și păstrează băutura caldă.

Se pun 2 - 3 lingurițe de frunze de maté în caltaboșul cu bombilla înăuntru. Apa încălzită la 80 de grade se toarnă peste un pai de metal, asigurându-se că maté-ul nu arde. Procesul de reumplere se repetă până când maté-ul este tare și are un gust bun. De asemenea, maté poate fi băut și îndulcit, adăugând zahăr în frunzele de maté din calabash.

Volumul și înălțimea recipientului sunt doar orientative, fiecare calabash este original. Înălțimea variază între 9 cm și 12 cm, iar volumul variază între 300 și 600 ml, în funcție de forma și înălțimea recipientului.

Kaffia
1546
24 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii (0)