Șarpele cu clopoței, cunoscut sub numele de Cascavel în portugheză, are o reputație destul de proastă. Tendința sa reactivă de a se apăra împotriva tuturor amenințărilor percepute îl face un adversar formidabil.
Cu toate acestea, este esențială pentru menținerea ecosistemului cafelei. Pe lângă marcajele lor frumoase, șerpii cu clopoței mănâncă rozătoare și alte animale mici. Acestea țin acești dăunători departe de câmpurile de cafea, unde ar putea face ravagii prin înfigerea în sistemul radicular al cafelei sau prin mestecarea echipamentului de irigare.
Acesta este motivul pentru care această cafea este denumită Cascavel Verde (verde, în portugheză).
Cascavel Verde este o băutură braziliană clasică, fructată, cu aromă de mango și o notă de ciocolată. Postgustul include apoi nuci de caju dulci.
Această cafea, care este furnizată prin intermediul lanțului de aprovizionare integrat pe verticală al Sucafina Speciality, oferă cafele de înaltă calitate, durabile și constante.
Echipele lor experimentate de control al calității originii selectează în mod special fiecare cafea care intră în acest amestec Cascavel de înaltă calitate. Se concentrează pe aprovizionarea cu recolte întregi, pe durabilitatea producătorului și pe succesul prăjiturii.
Este excelentă pentru prepararea espresso și este plăcută și dulce când este combinată cu lapte.
Țară: Brazilia
Fermă / stație de spălare: 84 Cupa SCA Cascavel lanțul de aprovizionare
Profil de aromă: mango, ciocolată, nuci caju
Preparare recomandată: Espresso
Varietăți: NY2 Scr. 16
Metoda de prelucrare: Pulpă naturală
Altitudine: 800 - 1110 m
Regiunea: Brazilia - Diverse
Aciditatea: aciditate scăzută
Punctaj la cupaj: 85.5