Coșul dumneavoastră este gol
Cafea
Fiftybeans Indonesia Sesongot 200g
Bucurați-vă de această bombă de fructe plină de prospețime care vă va încânta cu gustul său suculent.
Fructe tropicale - Piersici - Flori - Cacao
Încredere a mii de clienți
Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
O gamă variată în stoc
Cafea prăjită în fiecare săptămână
- Pregătire recomandată
- Filtru
- Metoda de prelucrare
- Uscat (natural)
- Aciditate
- Mai mare
- Gradul de prăjire
- Bright
- Arborele de cafea
- 100% Arabica
Ce spune Roman Nejedlý, prăjitorul de la Fiftybeans, despre această cafea?
Aulia Kahfi și-a început cariera profesională ca prospector de minereuri, dar asta s-a schimbat când a moștenit ferma de cafea Rakyat. S-a îndrăgostit complet de această cafea aleasă și acum este un fermier pasionat care încearcă cele mai noi metode de prelucrare a cireșelor.
Lotul selectat este prelucrat prin metoda de fermentare anaerobă. După ce sunt culese, cireșele sunt plasate în butoaie de plastic unde fermentează timp de 24 de ore. Din cauza umidității și a temperaturii ridicate din Indonezia, butoaiele de cafea trebuie să se afle într-o cameră închisă cu temperatură controlată în timpul fermentației, altfel cireșele ar putea fi deteriorate prin formarea de alcool.
După ce această cafea este prăjită, se folosește un prăjitor Loring S15 Falcon, care folosește convecția, sau aerul cald, ca principală sursă de disipare a energiei termice. Acest lucru permite ca nuanțele de aromă ale acestei cafele să fie lucrate cu mare precizie, reușind astfel să îi păstreze suculența și dulceața ridicată.
Utilizați boabele nu mai devreme de 7 zile de la data de prăjire. După prima deschidere, vă recomandăm să "aerisiți" pachetul de cafea timp de cel puțin 4 ore pentru a evita notele amare de aromă.
Țară.
Altitudine: 1300 m deasupra nivelului mării.
Varietate: Mix
Prelucrare: natural