Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Rebelbean Costa Rica La Candelilla, 250 g

58,90 Lei
cu TVA

Cafea Costa Rica La Candelilla selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: NUGAT - Nectarină - Alune de pădure

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Rebelbean

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Costa Rica este una dintre țările prin care am reușit să călătorim și să vizităm fermele de acolo. Printre ele, La Candelilla, care este mai degrabă numele unei stații de prelucrare a familiei, ca să fiu mai precis. În total, familia Sanchez exploatează 70 de hectare de teren și procesează aproximativ 100 de tone de boabe verzi pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 500 de tone de cireșe, ca să vă faceți o idee. În total, 7 frați se ocupă de fermă și de moară.

În general, Costa Rica este o țară destul de dezvoltată, bogată și cu o infrastructură bună. Și din acest motiv, dimensiunea fermei familiale este oarecum diferită de cea din Guatemala sau Peru, de exemplu. Zonele de cultivare a cafelei din jurul capitalei San José sunt foarte diverse, iar microclimatele variază foarte mult între ele. Tarrazú este o zonă cu altitudini mari și dealuri verzi foarte abrupte. De fapt, probabil că ne-a plăcut cel mai mult și am avut parte de o surpriză extraordinară acolo. Stația a funcționat ca o mașină perfect lubrifiată, funcționând 22 de ore pe zi în timpul recoltei. Celelalte două ore au fost petrecute curățând mașinile, deci, practic, a fost vorba de o funcționare non-stop. Cred că de aceea au un Bunn de 3L în birou, nu e de mirare.

Fermieri: familia Sanchez

Zonă: San Marcos, Tarrazú

Varietăți: Caturra

Prelucrare: Miere

Altitudine: 1500 m deasupra nivelului mării

Importator: Falcon Specialty Coffees

Aromă: NUGAT - Nectarină - Alune de pădure

Rebelbean
979

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)