Boabe de cacao Jordis 130g
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Coșul dumneavoastră este gol
Ciocolatăneagră (65%) obținută din boabe de cacao organice selecționate din Tanzania și presărată cu fulgi de sare de mare (Fleur de Sel).
O combinație de arome foarte interesantă și, de asemenea, populară. Săratul se îmbină cu dulcele în gură și datorită acestui fapt veți descoperi în ciocolată arome irezistibile.
În 2018, această ciocolată a câștigat o medalie de bronz la prestigioasa Academy of Chocolate Awards din Londra. În 2020, a câștigat 1 stea în cadrul competiției gastronomice Great Taste Awards din Anglia.
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, sare de mare
Conținut de cacao în substanță uscată de cel puțin 65 %.
Termen de valabilitate minim 1,5 ani de la data producerii.
Valori nutriționale:
Informații nutriționale la 100 g
Valoare energetică: 2448 kj / 588 kcal
Grăsimi: 44 g, din care saturate: 26 g
Carbohidrați: 39 g, din care zaharuri: 35 g
Proteine: 6,5 g, Sare: 0 g
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Boabele de cacao prăjite - o delicatesă interesantă. Gustă din ce este făcută ciocolata.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
Ce poate fi mai plăcut decât o ceașcă de ciocolată caldă după o zi lungă și grea? Un amestec delicios pentru prepararea unei băuturi calde.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
O sută este cel mai pur lucru care poate fi creat în lumea ciocolatei. Gustul nu depinde decât de calitatea boabelor și de priceperea ciocolatierului.
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.
Boabe de cacao prăjite cultivate în Madagascar. Boabele sunt acoperite cu ciocolată neagră de 67%.