Beansmiths Brazil Cascavel Verde, 250g

48,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.

Aromă: MANGO - CIOCOLATĂ - NUCI DE CAȘCAVAL

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Beansmith's

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Mai întunecat
Arborele de cafea
100% Arabica

Șarpele cu clopoței, cunoscut sub numele de Cascavel în portugheză, are o reputație destul de proastă. Tendința sa reactivă de a se apăra împotriva tuturor amenințărilor percepute îl face un adversar formidabil.

Cu toate acestea, este esențială pentru menținerea ecosistemului cafelei. Pe lângă marcajele lor frumoase, șerpii cu clopoței mănâncă rozătoare și alte animale mici. Acestea țin acești dăunători departe de câmpurile de cafea, unde ar putea face ravagii prin înfigerea în sistemul radicular al cafelei sau prin mestecarea echipamentului de irigare.

Acesta este motivul pentru care această cafea este denumită Cascavel Verde (verde, în portugheză).

Cascavel Verde este o băutură braziliană clasică, fructată, cu aromă de mango și o notă de ciocolată. Postgustul include apoi nuci de caju dulci.

Această cafea, care este furnizată prin intermediul lanțului de aprovizionare integrat pe verticală al Sucafina Speciality, oferă cafele de înaltă calitate, durabile și constante.

Echipele lor experimentate de control al calității originii selectează în mod special fiecare cafea care intră în acest amestec Cascavel de înaltă calitate. Se concentrează pe aprovizionarea cu recolte întregi, pe durabilitatea producătorului și pe succesul prăjiturii.

Este excelentă pentru prepararea espresso și este plăcută și dulce când este combinată cu lapte.

Țară: Brazilia

Fermă / stație de spălare: 84 Cupa SCA Cascavel lanțul de aprovizionare

Profil de aromă: mango, ciocolată, nuci caju

Preparare recomandată: Espresso

Varietăți: NY2 Scr. 16

Metoda de prelucrare: Pulpă naturală

Altitudine: 800 - 1110 m

Regiunea: Brazilia - Diverse

Aciditatea: aciditate scăzută

Punctaj la cupaj: 85.5

Beansmith's
1848

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Mai întunecat
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)