Cafea Francin Etiopia GERBA 250g
Gustați cafeaua de la prăjitoria Kafe Francin.
Aromă: MERUNKY-MANDARINKY-EARL GREY
Gustați cafeaua de la prăjitoria Kafe Francin. Aromă: MERUNKY-MANDARINKY-EARL GREY
Coșul dumneavoastră este gol
Gustați cafeaua excelentă de la prăjitoria pragheză Kafe Francin.
Gust: dulce - fructat - corpolent - condimentat - ierburi aromatice
Dulce și fructat. Și, în același timp, pământesc, corpolent, expresiv. Cafelele din Asia sau Indonezia au un caracter asemănător, cu excepția fructelor, pe care le-am regăsit și apreciat în ceașcă. Acest lucru face ca Trenggiling să iasă în evidență din rândurile, să spunem, cafelelor de modă care plac, dar nu impresionează. O distracție plăcută și dacă cineva ne-ar fi încercat și ne-ar fi întrebat de unde provine cafeaua, probabil că am fi ghicit că din America Latină sau chiar din Africa, cu siguranță nu din Indonezia. Altfel, selecția, aprovizionarea, supravegherea cafelei de la A la Z are ca furnizor de încredere spol. Sucafina, care își propune nu numai să selecteze boabe de calitate, să controleze prelucrarea și logistica (trasabilitatea), ci și să reducă amprenta ecologică, să fie corectă față de fermierii pe care îi asociază și să reducă la minimum numărul de parteneri care se interpun în mod imaginar între fermieri, pe de o parte, și prăjitorii, pe de altă parte. Cartonașul albastru de pe ambalaj indică prăjirea la o temperatură mai scăzută, cafeaua va avea mai multă aciditate și mai puțină amărăciune.
Varietăți: Andung Sari, Ateng, Line S795 , Timtim, Typica
Prelucrare: metoda umedă
Aciditatea: medie
Aromă: dulce, fructată, corpolentă, condimentată, ierbacee
Potrivite pentru: picurare, lot, espresso
Ferme care lucrează împreună pentru Sucafina Indonezia, ferme de până la 2,5 ha la o altitudine de 1.200-1.700 m deasupra nivelului mării.