Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

O cafea El Salvador La Montana 250g

65,90 Lei
cu TVA

Gustă cafeaua grozavă El Salvador La Montana de la prăjitoria de cafea selectivă Jedno Kafe din Liberec.

Profil: CĂPȘUNI - ZMEURĂ - CIOCOLATĂ CU LAPTE

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Jedno Kafe

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Prima noastră cafea din El Salvador. Și de ce? Așteptam acest răsfăț dulce! Căpșuni și zmeură într-un ambalaj delicat de ciocolată cu lapte? O să ne placă asta!

Prăjim cafeaua noastră în primul rând pe filtru, dar funcționează și ca un espresso foarte fructat.

Prelucrare: naturală

Punctaj la cupaj: 87

Soi:Red Bourbon

Altitudine: 1100 - 1800 m deasupra nivelului mării.

Locație: San Salvador, El Salvador

Cooperativă:Familia Alvarez

Profil aromatic:căpșuni - zmeură - ciocolată cu lapte

La Montana - cireșe roșii

La moara El Borbollon, i-am rugat să ne facă un lot natural în acest an, folosind cireșe coapte selectate din cele mai bune părți ale fermei. Cireșele sunt livrate de la fermă, unde sunt apoi macerate și separate pentru a se asigura că numai cireșele coapte sunt folosite în producția acestor loturi. Odată ce cireșele sunt gata, acestea sunt mutate în grădină. De obicei, după-amiaza târziu, pentru ca acestea să piardă umiditatea inițială fără "șocul termic" provocat de soarele puternic de după-amiază. Acestea sunt apoi lăsate timp de 48 de ore fără intervenție pentru a le stabiliza și pentru a preveni deteriorarea suprafeței cireșului în timp ce acesta este moale. Cafeaua este întoarsă la fiecare 45 de minute - 1 oră pe terasă, până când atinge 11% umiditate. Uscarea terasei durează de obicei 10-14 zile. Se lasă acolo, în saci de cereale, timp de 30 de zile pentru a se întări. Apoi este decojit și pregătit pentru expediere.

Jedno Kafe
1618

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)