Trung Nguyen - cafea premium din munții din Vietnam
Gustul și aroma unică a cafelei vietnameze nu trebuie ratate de niciun iubitor al acestei băuturi.
Majoritatea oamenilor nu asociază cafeaua cu Vietnamul. Aroma popularei băuturi evocă, de obicei, imagini din peisajele braziliene sau columbiene. Și totuși, al doilea mare exportator de cafea din prezent este, în mod surprinzător, Vietnamul. Iar cea mai mare parte a exporturilor este reprezentată de marca...
Trung Nguyen
Este o cafea cultivată în condițiile climatice perfecte din munții din centrul Vietnamului și prelucrată cu cea mai mare grijă. Este produsă de cultivatori certificați, de obicei mici fermieri, care folosesc metode tradiționale de uscare și prelucrare ulterioară a boabelor.
Un salt în istorie
Istoria mărcii Trung Nguyen nu este atât de înrădăcinată pe cât s-ar aștepta mulți. Compania a fost fondată la 16 iunie 1996 de Dang Le Nguyen în Buon Ma Thuot, care este considerată în prezent capitala cafelei din Vietnam. Singurul aport al fondatorului a fost o bicicletă veche și un gust uriaș condimentat cu entuziasm tineresc. Scopul lui Nguyen nu era altul decât să prezinte lumii calitatea cafelei vietnameze.
Doi ani mai târziu, și-a deschis prima cafenea, a urmat cu mai multe filiale în lanțul companiei, iar în 2001 avea francize de succes în Japonia și Singapore.
În 2010, compania se lăuda că exportă cafea în peste 60 de țări din întreaga lume, iar în Vietnam, Trung Nguyen este în mod clar unul dintre cele mai căutate branduri de cafea.
Cealaltă parte a acestui site a fost o companie de top.
Pentru referință
Dacă alegeți cafeaua Trung Nguyen, veți constata că aceasta are astăzi mai multe linii diferite. Cea originală - Creative - este, de asemenea, marcată cu numere de la unu la cinci, sau opt.
Prima clasificare vă spune raportul dintre robusta și arabica, cinci fiind folosit pentru a indica 100% arabica. Numărul opt este rezervat pentru un tip de cafea imitație de cafea civet (boabele de cafea au fost tratate exclusiv cu enzime speciale, ceea ce vor aprecia cei care se ocupă de protecția animalelor).
În ceea ce privește aroma, cele două cafele sunt incredibil de asemănătoare, dar în cazul cafelei vietnameze "Eight" nu este atât de greu pentru portofelul dumneavoastră.
Aroma cafelei susținută de prepararea tradițională
Dacă vreți să vă bucurați de cafeaua vietnameză, ar trebui să o preparați așa cum dictează tradiția. Asta înseamnă să folosiți un filtru de cafea phin. Dacă nu aveți deja unul, atunci ajungeți la o presă franceză. Acest lucru se datorează faptului că cafeaua este măcinată grosier pentru a satisface cerințele preparării tradiționale. Grosimea măcinării se va potrivi, prin urmare, presei franceze menționate mai sus.
Ar trebui să o beți cu lapte condensat și gheață. Cu toate acestea, chiar dacă o serviți conform obiceiurilor dumneavoastră, este cu siguranță o cafea care merită încercată.
De ce să cumpărați cafea vietnameză de la noi?
- Puteți livra cafeaua vietnameză Trung Nguyen care se află în stoc chiar a doua zi după comandă!
.
- Avem o gamă largă de produse de cafea, precum și cafea proaspătă de calitate.
.
- Aveți nevoie de sfaturi? Serviciul nostru de asistență pentru clienți este aici pentru dumneavoastră.