Este făcut manual din cea mai bună grădină din Kenya. Un gust delicat și dulce, cu arome de migdale și fructe tropicale, cu un gust plăcut și lung. O adevărată bijuterie.
Ceai alb unic compus numai din vârfuri cu prima frunză închisă. Fiecare frunză este dens pufoasă. Frunzele fierte la aburi au o aromă mai degrabă de citrice și plante. Infuzia în sine este foarte ușoară și dulce. Ceaiul este un adevărat deliciu pentru orice cunoscător de ceai.
Gust: corpolent, dulce, migdalat, cu un postgust fructat persistent
Origine: zona din jurul Muntelui Kenya, Kenya
Greutate: 50 de grame
Pregătirea ceaiului: Fiecare dintre voi trebuie să găsească propria durată de macerare (extracție) astfel încât să vă placă gustul ceaiului. Vă recomandăm să preparați ceaiurile la aproximativ 5 g pentru mai multe infuzii(6-8) într-un volum mai mic de 100-200 ml, cu un timp de extracție mai scurt, în care puteți începe, de exemplu, la 20-40 de secunde și termina în câteva minute. Puteți alege temperatura apei pentru prima turnare în jur de 80C, a doua la 90C și următoarea la 100C. Aveți grijă ca ceaiul să nu fie amar = prea infuzat.
Ceaiul poate fi preparat și pentru 1 infuzie într-un ibric, de exemplu 0,5 l, 5-7 g, 100C, 5-8 min. Cu toate acestea, cu acest ceai, acest lucru este un pic păcat, deoarece pierdeți magia atunci când aromele se schimbă treptat și ceaiul înflorește.