Dos Mundos Brazilia Rafael Vinhal 250g
  • Numai online

Dos Mundos Brazilia Rafael Vinhal 250g

74,90 Lei
cu TVA

O nouă ediție de descoperire care îi va face să se topească pe toți iubitorii de cafea fermentată.
Opuntia - Lychee - Alune - Iasomie

Doriți să măcinați cafeaua?
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 20.05.
Cantitate

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Zona: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
Fermă: Fazenda Estrela și Fazenda Recanto
Fermier: Rafael Vinhal
Varietate: 100% arabica catuai 144
Prelucrareacafelei: miere - fermentare dublă
Altitudine: 980 - 2 500 m deasupra nivelului mării
Preparare recomandată: FILTRARE

Istoria familiei este strâns legată de cafea, începând cu mai bine de 50 de ani în urmă, când bunicul lui Rafael (cunoscut ca Seu Zico) a plantat primele semințe de cafea. Din 2007, familia s-a specializat în cultivarea de cafele selecte și în îmbunătățirea calității acestora, fiind certificată de Rainforest Alliance, 4C și Sertifica Minas. Sunt membri mândri ai Brazil Specialty Coffee Association (BSCA), ceea ce demonstrează angajamentul lor față de industria cafelei de specialitate. Rafael este un experimentator și inovator cunoscut, căutând noi modalități de a crea experiențe unice de cafea. El combină diferite tehnici de procesare și fermentare pentru a crea microlote exclusive cu diverse nuanțe.

Prelucrare:
Acest soi Catuai 144 a fost supus unei prelucrări unice - cafea cu miere dublu fermentată. După recoltare și sortare flotantă, cireșele au fost supuse unei fermentații de 36 de ore cu oxigen, urmată de o răcire rapidă cu apă rece - așa-numitul șoc terminal. A urmat o a doua etapă de fermentație, anaerobă, care a durat 122 de ore, urmată de decorticare și uscare la soare timp de 25 de zile.

Preparare recomandată pe V60: 15 g de cafea, 260 ml, extracție 2:30 min.

1872
45 Produse

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
label
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)